Go to ...

ZAP NIEUWS

ZAP NIEUWS on YouTubeRSS Feed

Logistieke vacature


Je bent op zoek naar een baan in de logistiek, gefeliciteerd want je zoekt een baan in een enorm leuke en uitdagende branche! Bij het werken in de logistiek kom je al snel terecht in het gebied in en rondom de haven. Werkenbijschotgroep.nl is een initiatief van SCHOTGROEP Services, en door de ligging van dit bedrijf bieden wij dan ook voornamelijk logistieke functies aan in de regio Rotterdam. Hierbij kun je denken aan de Botlek, maasvlakte en Moerdijk gebieden.

Werken in deze gebieden is dan ook iedere dag een nieuwe uitdaging, door de grote Rotterdamse haven op steenworp afstand is het nooit saai. Als een echte logistieke medewerker ben jij een harde werker, welk absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit heeft.

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de logistiek is het belangrijk te weten dat een heftruck of reachtruck certificaat bij veel werkgevers/ opdrachtgevers een vereiste is.

Als logistiek medewerker verzorg jij van A t/m Z het logistieke proces, laden- en lossen van vrachtwagens, de administratieve afhandelingen en het netjes houden van de loods behoort allemaal tot jou werkzaamheden. Uiteraard voer je deze werkzaamheden uit in samenwerking met een stel leuke collega’s.

Werkenbijschotgroep.nl is altijd op zoek naar harde werkers, die openstaan voor een passende of geheel nieuwe uitdaging. Binnen ons specialisme behoort het werven en selecteren van logistiek personeel en kunnen je daarom door de kennis en ervaring die wij in huis hebben snel van dienst zijn. Ben je juist op zoek naar een geheel nieuwe uitdaging moet je zeker eens een kijkje nemen op onze website.

About Zapnieuws